En almindelig planlagt konsultation

En konsultation i klinikken foregår kun efter aftale, det samme en gældende for hjemmebesøg.

Der er afsat 15 minutter til en almindelig konsultation hos en læge eller sygeplejerske. Hvis du har flere problemstillinger, bedes det oplyses i forbindelse med tidsbestillingen, så der enten kan afsættes ekstra tid, eller bookes flere konsultationer.

Vær opmærksom på, at der skal sættes ekstra tid af til lægeerklæringer, og det er derfor vigtigt, at du gør opmærksom på hvilken attest det drejer sig om, så der kan sættes den korrekte tid af.

Akut-tid

En akuttid gives kun på dagen – og kun ved telefonisk kontakt til klinikken på tlf. 7843 5080. Der er afsat 5-10 minutter og tiden er beregnet til akutte ting, som særligt akut opstået sygdom.

Vær opmærksom på, at der oftest vil være ventetid når du kommer til en akuttid, da der kommer flere patienter på samme tidspunkt.

Der er dagligt én læge og én sygeplejerske som ser de akutte patienter, man kan således ikke vælge en bestemt behandler til en akuttid.

Ved akut sygdom efter telefonen lukkes kl. 12.00, skal du benytte akutnummeret 2426 4919.

E-konsultation / mail

Du kan med fordel bruge e-konsultation til korte, velafgrænsede, ikke-akutte problemstillinger. E-konsultation kan med fordel bruges til at få svar på blodprøver, scanninger, eller velafgrænsede spørgsmål.

Der gives ikke tider over e-konsultation – de kan bookes under tidsbestilling eller via telefonisk kontakt.

Ved afbud eller akutte problemstillinger skal klinikken kontaktes på tlf. 7843 5080.

Vær opmærksom på, at klinikken har op til 5 hverdage til at svare på e-konsultationer.

Videokonsultation

Personalet i klinikken visiterer til en videokonsultation, det er ikke en konsultationsform du selv kan booke.

Ved en videokonsultation, modtager du en sms på din smartphone med et link, hvor du kan kan med kameraet på telefonen vise problemstillingen, og behandleren kan vurdere, hvad den videre plan er.